14 ویژگی منحصر به فرد افراد کاریزماتیک

افراد کاریزماتیک چه ویژگی هایی دارند؟ آیا آنها از بدو تولد قدرت منحصر به فردی داشته اند یا در طول زندگی خودشان را تغییر داده اند؟ آیا معروف ترین چهره کاریزماتیک را می شناسید؟ اصلا کاریزماتیک به چه معناست؟

به طور کلی کاریزما به معنی جذابیت رفتاری تلقی می شود. به همین منظور باید گفت افرادی که رفتاری جذاب و گیراتر دارند، در روابط اجتماعی خود موفق تر هستند.

آنچه که در این بخش قصد داریم به بررسی آن بپردازیم، ویژگی های کسانی است که کاریزماتیک هستند و رفتار جذابی دارند. با ما در ادامه این بخش همراه باشید.

همچنین بخوانید: مردها باهوش ترند یا زنها؟

کاریزما چیست؟

همانطور که متوجه شدید، کلمه کاریزما یعنی جذابیت رفتاری که در نهایت به ارتباطات اجتماعی بهتر و قوی تر تبدیل می شود. کسانی که کاریزماتیک رفتار می کنند، به گونه ای الگو و اسطوره دیگران قرار می گیرند زیرا افراد کاریزماتیک می توانند بهتر و منطقی تر در بحث و گفتگوها دیگران را قانع کنند و بر روح و جانشان تاثیر بگذارند.

پس با این حساب باید بگوییم ویژگی رفتاری کاریزماتیک ها به گونه ای است که دیگران نیز می خواهند مانند آنها باشند و رفتار کنند. در ادامه این بخش قصد داریم مهمترین ویژگی رفتاری این افراد را برایتان بازگو کنیم تا با آنها آشنا شوید. قطعا اگر بخواهید می توانید خودتان را تغییر دهید و کاریزمای رفتاری داشته باشید.

ویژگی های افراد کاریزماتیک

آیا می دانید کسانی که کاریزماتیک رفتار می کنند چه ویژگی هایی دارند؟ به طور کلی باید بگوییم بیان جملات کاریزماتیک باعث می شود تا دیگران با شما ارتباط بهتری برقرار کنند.

در این صورت شما خودتان را در جایگاه خاص و مناسبی می بینید و این بر اعتماد به نفس و عزت شما تاثیر مثبتی می گذارد. مواردی که در ادامه برایتان عنوان می کنیم را با دقت بررسی کنید تا متوجه شوید که چطور می توان کاریزماتیک شد؟

انسانیت را در اولویت قرار دهید

“آدمی را آدمیت لازم است!” این جمله را از کودکی تا به حال بارها و بارها شنیده اید. یکی از مهمترین، اصلی ترین و پررنگ ترین ویژگی افراد کاریزماتیک انسانیت است. انسانیت در واقع به معنی این است که شما نسبت به هم نوعان خود با وجدان و با متانت رفتار کنید.

آنچه که ناپسند است را در رفتار با دیگران به کار نبرید. باعث رنجش و اذیت کسی نشوید و به طور کلی به گونه ای رفتار کنید که دیگران از کنار شما بودن و یا برخورد کردن با شما آزرده خاطر نشوند. این ها همگی رسم انسانیت است که باعث می شود دیگران حس خوبی نسبت به شما داشته باشند و شما بتوانید بابت این حسن رفتارتان انرژی مثبتی بگیرید.

ویژگی های افراد کاریزماتیک

حواس جمع باشید

معمولا افرادی که حواس پرت هستند برای دیگران قابل اعتماد به حساب نمی آیند. زیرا دیگران به حرف های آنها گوش می دهند تا اشتباهاتشان را اصلاح کنند. پس قطعا این افراد نمی توانند جملات کاریزماتیک به زبان بیاورند.

از دیگر ویژگی که انسان های کاریزماتیک دارند این است که حواسشان را جمع می کنند و در برخورد با افراد اطلاعات مربوط به آنها را به خاطر می سپارند. این اطلاعات شاید بسیار ساده و جزئی باشند، اما در روابط تاثیر چشمگیری می گذارند.

به عنوان مثال اگر شما به عنوان یک فرد کاریزماتیک نام دیگران را به خاطر بسپارید، در ملاقات های بعدی به آنها حس خوبی انتقال می دهید. زیرا آنها شما را فردی مطمئن و قابل اعتماد می بینند.

توجه کردن به زبان بدن خود

افراد کاریزماتیک به خوبی می دانند که زبان بدن به مراتب بیشتر از زبان گفتاری گیرا و تاثیرگذار است. کسانی که می خواهند شخصیت قوی و کاریزماتیکی داشته باشند باید روی زبان بدن خود متمرکز شوند. زیرا این موضوع باعث افزایش تاثیر کلام می شود.

به عنوان مثال کسانی که حین صحبت کردن دست به سینه می نشینند، خودشان را انسان هایی مغرور جلوه می دهند. شاید بهترین جملات این افراد، کمترین تاثیر را روی دیگران داشته باشد.

زیرا با زبان بدنشان به گونه ای رفتار می کنند که گویی مایل به برقراری ارتباط با دیگران نیستند. و یا ارتباط آنها با دیگران صرفا امر و نهی است. پس زبان بدنتان را به گونه ای نشان دهید که گیرایی کلامتان را بالا ببرد.

خود واقعی تان باشید

جذاب ترین ویژگی افراد کاریزماتیک این است که خود واقعی شان هستند. یعنی ایرادات و اشتباهات خودشان را پنهان نمی کنند. این بزرگترین نقطه قوت و ویژگی آنها به حساب می آید.

قطعا هیچ انسانی به معنای واقعی کامل نیست. همه ما انسان ها نقاط ضعف و قوتی داریم. همچنین اشتباهاتی که گاهی خواسته یا ناخواسته مرتکب می شویم، بخشی از شخصیت ماست.

افرادی که کاریزماتیک هستند، به هیچ عنوان سعی نمی کنند خود واقعی شان را پنهان کنند. آیا می دانید چرا؟ زیرا عزت نفس و اعتماد به نفس بالایی دارند.

خود واقعی تان باشید

از دل ضعف هایتان قدرت بگیرید

شکست ناپذیر باشید. در برابر شکست ضعف نشان ندهید. چرا که این موارد همگی جزو شخصیت کسانی است که کاریزماتیک هستند. برای تبدیل شدن به یک فرد کاریزماتیک باید از نقاط ضعف و اشتباهات خود عبرت بگیرید و آن را تبدیل به قدرت کنید.

این مورد به شدت حائز اهمیت است. زیرا کسانی که در پس هر شکست از تلاش دست می کشند، هیچ گاه به مراتب بالاتر نمی رسند. اما کسانی که با شکست خوردن قدرت و در واقع تلاششان را بیشتر می کنند، قوی تر از قبل وارد عمل می شوند.

همچنین بخوانید : ۱۷ نکته طلایی برای تقویت عزت نفس

در انتظار بهترین ها باشید

امیدواری همیشه بهترین بخش زندگیست. افراد کاریزماتیک همیشه امیدوار هستند و انتظار بهترین ها را می کشند. این باعث جذب انرژی مثبت می شود. در واقع افرادی که همیشه به بهترین ها فکر می کنند، آن را به دست می آورند. انگیزه خودتان را برای رسیدن به بهترین ها بالا ببرید.

بدین صورت می توانید انرژی مثبتتان را با دیگران تقسیم کنید. افرادی که کاریزماتیک هستند، همیشه به بهترین ها فکر می کنند و سعی دارند بیشتر نیمه پر لیوان را ببینند. این فاکتور مهم در پیشرفت و موفقیت آنها تاثیر زیادی می گذارد.

عاشق زندگی باشید

زندگی را با تمام بدی ها و خوبی هایش بپذیرید. قرار نیست یک فرد کاریزماتیک بدون مشکل باشد. در واقع همیشه خوبی در کنار بدی معنا پیدا می کند. پس واقع گرا باشید و عاشقانه زندگی کنید.

برای لذت بردن از زندگی حتی یک هوای سالم و تمیز نیز بهانه خوبی است. اگر همه چیزهای اطرافتان را زیبا ببینید قطعا می توانید با عشق بیشتری زندگی کنید. این به مرور شما را به یک فرد کاریزماتیک تبدیل می کند.

همچنین بخوانید : از عوارض خودشیفتگی چه می دانید؟

دارایی هایتان را با دیگران شریک شوید

برای کاریزماتیک شدن سعی کنید دارایی هایتان را با دیگران به اشتراک بگذارید. منظور از دارایی، همان دارایی های فردی و گاهی پول یا ثروت است. شما می توانید دانش، شخصیت و حتی انرژی مثبتتان را با دیگران به اشتراک بگذارید تا آنها نیز از این دارایی ها استفاده کنند.

قطعا این باعث می شود تا هم اطرافیانتان و هم خود شما حس خوبی بگیرید. این حس خوب شما را برای ادامه به زندگی کاریزماتیک مشتاق تر می کند.

فردی امید بخش باشید

آیا جملات کاریزماتیک را می شناسید؟ گاهی حتی یک جمله زیبا و انرژی بخش می تواند در زندگی دیگران تاثیر بگذارد و مسیر زندگی آنها را متحول کند. فردی امید بخش و پر انرژی باشید. اگر کسی از درد و رنج هایش کله و شکایت می کند، شما نیز گله مند نشوید.

بلکه باید سعی کنید تا آن شخص را به سمت امید و جوانب مثبت زندگی سوق دهید. در این صورت به نوبه خود مشکل یک انسان دیگر را برطرف کرده اید. قطعا این موضوع به شما حس فوق العاده ای را القا می کند.

فردی امید بخش باشید

برقراری ارتباط چشمی درست

از دیگر ویژگی کاریزماتیک ها این است که ارتباط چشمی درستی با دیگران برقرار می کنند. هنگام صحبت کردن آرام و شمرده حرف بزنید.

در چشم های دیگران نگاه کنید تا آنها متوجه قدرت و اعتماد به نفس شما شوند. در این صورت ارتباطات اجتماعی خود را به خوبی تقویت کرده اید و با دیگران تعامل قدرتمندی برقرار خواهید کرد.

اسم افراد را به یاد داشته باشید

خوب است تا بدانید یکی دیگر از ویژگی های افراد کاریزماتیک این است که نام دیگران را به خاطر می سپارند. این باعث دلگرمی دادن به هم نوعان شما می شود.

زیرا آنها متوجه می شوند که حضور و کلامشان برای شما مهم واقع شده است. پس با شما ارتباط و تعامل بهتری برقرار می کنند. حتما در صحبت هایتان نام دیگران را به زبان بیاورید. این کار باعث افزایش تعامل بین شما و دیگران خواهد شد.

شمرده صحبت کردن

افرادی که کاریزماتیک هستند شمرده صحبت می کنند. تند صحبت کردن و یا بسیار آرام صحبت کردن، گیرایی کلام را پایین می آورد. اگر می خواهید کاریزماتیک باشید و کاریزماتیک رفتار کنید، باید شمرده و واضح صحبت کنید.

پراکندگی کلام و یا به کار بردن کلمات و اصطلاحات نابجا باعث تاثیر منفی در گیرایی و فهم کلام می شود. سعی کنید از پرحرفی خودداری کنید. کلامی شیوا، رسا و واضح داشته باشید.

هر روز یک مطلب جدید یاد بگیرید

آموزش مطالب جدید باعث می شود تا شما همیشه اطلاعاتی به روز داشته باشید. کسانی که شخصیت کاریزماتیک دارند، دائما دانش و آگاهی خود را در زمینه های مختلف بالا می برند. این افراد هم دایره لغات گسترده ای دارند و هم دانش و اطلاعات زیادی دارند.

به همین علت می توانند با افراد در زمینه های مختلف وارد بحث و گفتگو شوند و ارتباط بهتری برقرار کنند. زمانی که شما در زمینه های مختلف اطلاعات کافی داشته باشید، فردی قدرتمند، دانا و با مهارت دیده می شوید. پس دائما سطح آگاهی خود را افزایش دهید.

همچنین بخوانید : عوارض افسردگی شدید را جدی بگیرید

خوش قول بودن

افراد کاریزماتیک انسان هایی خوش قول هستند. این باعث می شود تا دیگران متوجه شوند که کاریزماتیک ها چقدر وقت شناس و مسئولیت پذیر هستند.

خوش قول بودن

افرادی که کاریزماتیک هستند، به وعده های خود عمل می کنند و هیچ گاه وعده و وعیدهای بی جا به دیگران نمی دهند. این مسئله به محبوبیت شخصیت آنها اضافه می کند و باعث می شود تا آنها همیشه قابل اعتماد به نظر برسند.

کاریزماتیک ترین افراد دنیا

حال که با ویژگی های رفتاری افراد کاریزماتیک آشنا شدید، آیا می خواهید کاریزماتیک ترین چهره های ایران و دنیا را بشناسید؟ قطعا اگر با این افراد آشنا شوید، تاثیر بهتری از آنها می گیرید و نقاط ضعف و قوت خود را بهتر شناسایی می کنید.

فراموش نکنید که شما این توانایی را دارید به یک شخصیت و چهره کاریزماتیک تبدیل شوید و برای دیگران به یک الگو و اسطوره تبدیل شوید. امروز از چهره های معروف کاریزماتیک الگو می گیرید، فردا دیگران از شما به عنوان یک فرد کاریزماتیک الگو می گیرند.

نلسون ماندلا

یکی از معروف ترین چهره های کاریزماتیک دنیا، نلسون ماندلا است. ماندلا که در یک خانواده سلطنتی به دنیا آمده است، بنا به دلایلی 27 سال از عمرش را در زندان به سر برد.

اما از این حبس درس عبرت گرفت و در همان مدتی که در زندان بود خودش را به یک فرد کاریزماتیک تبدیل کرد. در واقع نلسون ماندلا از شکست خود پلی برای موفقیت ساخت.

شهاب حسینی

شهاب حسینی یکی از بازیگران معروف و موفق کشورمان است که چهره کاریزماتیک ایران عزیزمان است. آقای حسینی به دلیل شخصیت انعطاف پذیری که داشتند و همچنین جذابیت های خاص رفتاری شان، خودشان را به یک فرد کاریزماتیک تبدیل کرده اند. همانطور که می دانید شخصیت و رفتار آقای حسینی به شدت جذاب و کاریزماتیک است.

وینستون چرچیل

صدر اعظم دولت بریتانیا، وینستون چرچیل فردی مصمم، پراشتیاق و همچنین بسیار باهوش بود. این ویژگی او باعث شد تا در دوران جنگ بتواند به مردم آسیب دیده انرژی مثبت و انگیزه زیادی دهد.

با توجه به انرژی مثبت و حس خوبی که چرچیل از مردم کشورش دریافت کرد، به مرور به تقویت نقاط قوت خود پرداخت و به یک شخصیت کاریزماتیک تبدیل شد.

ناپلئون بناپارت

امپراطور فرانسه ناپلئون بناپارت از دیگر افراد کاریزماتیک است که بین مردم از محبوبیت خاصی نیز برخوردار است. ناپلئون همیشه سربازانش را تحسین و تشویق می کرد و باعث افزایش انگیزه و انرژی آنها می شد.

به همین علت هم به یک شخصیت محبوب و هم به یک فرد مقتدر تبدیل شد. همه این ها به دلیل شخصیت کاریزماتیکی بود که بناپارت به دست آورده بود. بنابراین با افزایش قدرت و کاریزمای خود باعث انتقال و صد البته ایجاد حس خوب در بین مردم شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *